Oktober 2021

Avtorica: ŠPELA MASTEN REŽEK
Žanr:Osebnostna rast
[Prelistajte knjigo]
Končno je tukaj..
Moja duša, moje srce, moja prva knjiga
Šepet mojega srca
Nastala je iz ljubezni do življenja, ki se je iz globokega spanca prebudila v mojem srcu, med potjo, v iskanju sebe.
Povezava z našim srcem in našo dušo nas pripelje do notranjega stanja in prostora, ki daje občutek vrednosti, občutek ljubezni, občutek, ki ga poznamo vsi. Občutek, ki predstavlja naše bistvo in po katerem hrepenimo vsi.
Knjiga vas popelje v vaše srce, v vaš notranji prostor, kjer so zapisani vsi odgovori, ki jih potrebujete zase.
Če vas knjiga pokliče, si lahko več o knjigi preberete na moji podstrani pod Špela Masten Režek“Hvala, ker si”

Avtorica: MOJCA RUDOLF
Žanr:Zbirke kratkih zgodb

Š𝐄𝐏𝐄𝐓 𝐙𝐆𝐎𝐃𝐁: zgodbe, sešite v tople odejo, ki vas bodo mehko objele. V knjigi se skriva 17 zgodb. Pripovedujejo o ljubezni in o prijateljstvu. O naključjih, ki krojijo usodo. O iskanju tega, kar je v življenju najbolj pomembno. Na koncu zgodbe pa vas čakajo še zaključne misli kot pobuda za razmislek o življenjski poti, Knjiga tudi za tiste, ki ne prisegajo na branje. A te zgodbe lahko berete za dobro jutro ali lahko noč. V deževnem dnevu ali ko vas sonce nežno boža na kakšni plaži. Dovolite, da vam zgodbe prišepnejo skrivnosti.


Avtorica: EVA KURNIK
Žanr:družinsko – ljubezenski roman
[Prelistajte knjigo]

Knjiga je že v prosti prodaji in v slovenskih knjižnicah!
Zlato listje v snegu – prvi del medgeneracijske trilogije. Ponujam Vam bralno popotovanje v družinsko sago s prepleti življenjskih izpovedi in ljubezenskih zgodb ter pogled v nekatere vaške običaje s konca prejšnjega stoletja. Postrezite si z dejstvi o edinem znanem tiskanem dnevniku protifašističnega partizanskega odpora v okupirani Evropi ter o tiskarni Slovenija in si z literarnim pogledom oglejte slikovite lepote Idrije in vasi Vojsko. Vabljeni k branju!
[https://m.youtube.com/pogovorna_oddaja]