Pisatelj knjig in scenarijev
tomaz.caserman@gmail.com
tomazcaserman.com
www.facebook.com/knjigezavseokuse
www.instagram.com/tomazcaserman

Sem eden izmed tistih, ki se vsak dan zaveda minljivosti življenja in poskušam vedno izkoristiti vsako priložnost, ki jo dobim, takrat ko jo ne pa naredim vse kar je mogoče, da si jo ustvarim, saj se zavedam, da nič po sebi ne pride samo po sebi razen naš konec, zato je treba živeti dokler obstajamo.

Ostanite zvesti sebi in za dosego sreče ne poskušajte ugajati drugim, saj je vsak človek unikat in samo mi sami točno vemo kaj osrečuje nas.

Članki o avtorju:
[Intervju za Govori.se: https://govorise.metropolitan.si]
[Intervju za Knjižnico Kamnik:www.kam.sik.si]


“LJUDJE SMO OVCE”

 Ali si želite živeti kot suženj, ali kot svoboden človek, srednje poti ni. 

Obstaja ogromno teorij zarot, ogromno teorij, ki nas želijo samo prestrašiti, a obstaja samo en sistem, ki je popolnoma resničen in v njem živimo, ker smo verjeli, da so naši vladarji ljudje s srcem. Prišel bo dan, ko bomo ljudje vladarjem poslali samo eno samo in jasno sporočilo

– igre je konec.

  • Z vsakim dnem, ko se ne upremo sistemu, izgubimo delček svobode.
  • V suženjskem sistemu so vladarji dosegli, da je laž premagala razum in zdravo pamet.
  • Če v življenju ne bi nikoli prižgali televizije, bi naši možgani ostali ves čas prižgani.

“PRIČAKUJ MALO, DAJAJ VELIKO, DOBIL BOŠ OGROMNO” 

Knjiga govori o tem, kako je svet skozi otroške oči, ki vidijo resnico, ob kateri odrasli največkrat zamižimo, videti povsem drugačen in veliko bolj preprost in ustvarjen točno tako, kot mora biti.
Knjiga govori tudi o tem, kako v svoje življenje pritegnemo točno tiste prave ljudi, ob katerih se nam ne bo potrebno nikoli pretvarjati, da smo oseba, za katero mislimo, da bo dobro sprejeta v družbi.
Knjiga pa nas tudi opomni, kako neumno se je sekirati zaradi stvari na katere nimamo vpliva, da bi jih lahko spremenili.
Napisana je kot motivacijski priročnik, ki bi ga moral doma imeti vsak in ga večkrat prebrati.

Knjiga za vse, ki so ohranili otroško veselje v sebi …


“ISKRENI PRASEC ALI LAŽNIVI ZAHRBTNEŽ”

 Knjiga je napisana v 2 delih, kjer v 1. delu spoznamo razliko in dojemanje pri varanju v zvezi med moškim in žensko, ter kako posamezne dogodke dojema oseba ki je varala, in oseba, ki je bila prevarana.
2. del postreže z menijem, na katerem se nam razodene razlika med:
– ljudmi, ki so skozi življenje iskreni in direktni, ter zato posledično označeni kot prasci, saj je marsikomu resnico težko sprejeti
– ljudmi, ki so skozi življenje lažnivi ter zahrbtni, zato vse prevečkrat delujejo kot šarmantni očarljivci, ki so nevarno privlačni, saj si svojo samozavest gradijo na svojem lažnem

prepričanju o svoji superiornosti.


“PREPOVEDAN KLIK” 

Zaradi enega samega klika se je njeno življenje popeljalo iz pekla do nebes … Zgodba o dekletu, ki je želela biti ljubljena in ki bi ljubezen lahko vračala … vendar …
Pa imamo lahko v resnici res tako srečo, da na drugi strani internetnega klepeta spoznamo nekoga, ki ga vzljubimo z vsem srcem?

Knjiga za ljudi, ki upajo slediti svoji strasti …


“SREČEN, ČEPRAV NE UGAJAŠ DRUGIM”

Če mislite, da ste srečni, ali če mislite, da niste, v obeh primerih imate prav.

Nekateri ljudje v življenju uživajo v vlogi mame ali očeta, drugi uživajo v vlogi babice oziroma dedka, spet tretji neizmerno uživajo v vlogi, ki jim omogoča neomejen občutek popolne svobode.Vloga, ki je vam pisana na kožo, je v celoti vaša lastna izbira. Avdicija, na kateri se znajdete, preden to vlogo dobite, vam ponuja možnost, da jo zavrnete in izberete tisto, ki bo ljudi prepričala do te mere, da vam bodo zanjo podelili oskarja.

Doseči trajno srečo je mogoče takrat, ko so tuji vplivi utišani, mi pa uslišani.

Naročilo knjig na: tomazcaserman.com