pisatelj
E-pošta:            info@zvezdnedogodivscine.com
Facebook:        www.facebook.com
Spletna stran:   www.zvezdnedogodivscine.com
GSM:                +386 31 000 292    

   O AVTORJU:

 Sem Theo, čisto običajen fant,  in imam rad veliko stvari, najbolj pa žogo in vse z njo povezane športe. Navdušeno treniram nogomet in imam v zvezi z njim veliiiiike sanje. Poleg iger z žogo zelo rad igram šah (hvala dedi Lojze, da si me naučil) in pingpong. V šolo rad hodim, predvsem sem navdušen, kadar se učimo o zanimivih stvareh, ki so se dogajale včasih.  Rad berem knjige in spoznavam nove stvari. Hvaležen sem vsem učiteljem, ki me razumejo, kadar ne morem sedeti ravno pri miru. Sem bolj živahne sorte. Ker sem vedoželjen, včasih malo (tako kot verjetno vsi otroci) preveč sekiram mamo in brate . Decembra sem bil star 12 let. Trenutno obiskujem šesti razred Osnovne šole Hinka Smrekarja.

Ker smo se kot družina kmalu po mojem rojstvu soočili z veliko izzivi, ki smo jih tudi uspešno premagali, je za našo družino dobrodelnost zelo pomembna in smo se o tem veliko pogovarjali.
Pravljico o pogumni zvezdici Pii sem napisal v prednovoletnem času v času šolanja na domu decembra 2020 kot eno izmed domačih nalog. Učitelj nas je spodbujal, da smo razmišljali izven okvirov in da so bile naše naloge zanimive in drugačne. Tako je nastala zgodbica o pogumni zvezdici Pii, ki s pomočjo svojih sestric reši Božič in poskrbi, da so prazniki za vse lepi in prijazni, nekako izpolnjeni. Zavedam se, da nimajo vsi otroci te sreče, da bi se lahko razveselili božičnih daril, zato bom en del sredstev, ki jih bom s svojo knjigo zaslužil, namenil tudi za dobrodelne fundacije, ki skrbijo za to, da bodo otroška lica čez praznike nasmejana, da bodo otroci siti in zadovoljni.

V glavi imam že ideje za nove zvezdne dogodivščine!
Naročilo knjig na: https://www.zvezdnedogodivscine.com

1
2
3
5
6
7
8
11
14

 

   POGUMNA PIA REŠI BOŽIČ

Zgodba o Pogumni Pii predstavlja otrokom moč povezovanja, skupnega dela, uči o pomembnosti pozitivnega razmišljanja in o vrednotah družine. Govori o dobrodelnosti ter pomoči tistim, ki le-to potrebujejo.
Knjiga pripoveduje o čisto posebni zvezdici, ki spremlja dogajanje na Zemlji, še posebej pa v Theovem mestu v času šolanja od doma. Poveže se z dvema skrivnima agentoma, ki jo obveščata o dogajanju, obenem pa skupaj s svojimi prijatelji skrbita, da so otroci srečni in zadovoljni.
V prednovoletnem času se soočijo z izzivom, saj je Theova želja po pomoči drugim tako velika, da lahko uspejo le, če združijo moči …