pisateljica
info@really-me.com
https://www.really-me.com
https://www.facebook.com
Gsm: 030 335 919


Živjo,

Sem Tadeja in obožujem aktivnosti v naravi ter potovanja, tista z nahrbtnikom na ramenih in majhnim šotorom, postavljenim nekje v divjini; to so moje glavne radosti. Na takšen način spoznavam sebe in življenje samo. V zadnjih nekaj letih sem raziskala življenje v Afriki, Južni Ameriki, Aziji in Oceaniji. Prehodila sem tisoč petsto kilometrov po Himalaji, splezala na šesttisočaka v Boliviji, smučala s pettisočaka v Čilu in čas preživljala v plemenskih skupnostih, ob dragocenih učiteljih: Papuancih (IrianJaya), Mentavajcih (Indonezija), Bušmanih (Bocvana), Himbah (Namibija) in Nambah (Vanuatu).
Rada pišem, da napišem vse, kar moram slišati sama in v želji, da v obliki najlepših zapisov vse to predam tudi tebi.
Knjiga Najlepša zgodba je moja lepa kreacija, preko katere te želim spodbuditi, da prepoznaš sebe in svoje življenje, objameš vse kar si in začneš spuščati tisto, kar ti ne služi več. Ko začneš fokus usmerjati tja, kjer je tvoje srce, najdeš polje ljubezni, ki ti ponuja neskončno možnosti za uresničitev želja.

Rada te imam, Tadeja


trak-1
trak-2

NAJLEPŠA ZGODBA

Knjiga Najlepša zgodba, je zgodba o ljubezni. O ljubezni, ki jo dajemo sebi, svetu in življenju samemu. Skozi lahkotno zgodbo nam Hipi in muca Gora predajata čudovita sporočila narave, ki nas spodbudijo, da objamemo vse kar smo, kar imamo in ustvarjamo sedaj, da lahko iz tega stanja hvaležnosti kreiramo življenje, ki ga želi živeti naše srce. Čaka nas 64 strani najlepših zapisov in najbolj ljubečih ilustracij.

Bralci pravijo, da je preprosta kot Mali princ in polna modrosti, ki jih spominjajo na načela Luise L. Hay. Pravijo tudi, da to ni samo knjiga, ampak da je učbenik za življenje, ki ga je potrebno večkrat prebrati.
Knjiga je narejena z ljubeznijo, zgodba pa napisana z namenom, da vas objame in opogumi, da vsak dan prepoznate, zaživite in doživite svojo najlepšo zgodbo tudi vi.

Podari si svojo Najlepšo zgodbo in zaživi življenje na svoj edinstven način, takšen, ki je zate najboljši. Boš videl, kako doživeto bo. In Hipi je tukaj, da gre s teboj. Ker on zares verjame, da je poseben in neponovljiv vsak izmed nas. Tudi ti.