mentor/life coach
www.facebook.com    
Sem mentor/life coach za transformativne procese in celjenje in sem v letu 2021 napisala knjigo ŠEPET MOJEGA SRCA.
Moja strast je čutenje, predvsem skozi glasbo, ples in skozi raziskovanje svojega notranjega prostora fizičnega telesa. Čutim namreč vse, kar se mi dogaja v telesu, v organih, v celicah, v živčnem sistemu, v žlezah, skratka čutim vse. Vsako transformacijo, ki se dogaja čutim v točno določenem delu svojega telesa in preko intuitivnega čutenja dobim vedenje kaj se mi dogaja in navodila kaj naj naredim, da spustim oz transformiram in zacelim. Leta 2011 sem pričela svojo »drugačno« pot, svojo dušno pot, ko sem bila na dnu svoje jame. Ni bilo lahko, vendar danes sem neskončno hvaležna, da sem upala stopiti na to pot. Danes še vedno transformiram in celim svoje fizično telo, vendar je vsaka moja transformacija veliko bolj lahkotna, saj sem po poti, v svojem srcu aktivirala svoje potenciale. Trenutno vodim meditacije za opolnomočenje, individualne in skupinske transformativne programe.

PLES DUŠE pa je kreacija ljubezni mojega srca, ki čaka na svojo realizacijo v letu 2022. Ples duše omogoča aktivacijo srčne vibracije, dvig in utelešanje višjih vibracij, mehča telo in ga vrača v središčno točko, v ravnovesje. Da sem se pokazala v svoji novi luči in izstopila iz matrice, je trajalo celo desetletje in sem šele Januarja 2021 začela deliti sebe v dugačni podobi, kot me ljudje poznajo. Moja spletna stran je še v pripravi. Najdete pa me lahko na mojem zasebnem profilu ali pa se mi priključite v skupini BACK 2 MY HEART.
https://www.facebook.com/groups/back2myheart/     

Trak-Spela-1
Trak-Spela-2
Trak-Spela-3

Knjiga “Šepet mojega srca” je knjiga, ki odpira mnoga srca.
Če želimo živeti polno življenje, je ključno, da smo povezani s svojim srcem, da si upamo odpreti naše srce, kar pomeni, da si dopustimo biti iskreni in ranljivi za nove izkušnje, ki vedno znova prinašajo našo rast in polnost življenja. Povezava s srcem prinaša veliko čutenja znotraj našega telesa, zato je toliko bolj pomembno zavedanje, da je vse zapisano v naših srcih namenjeno prav nam. Da se prav tam skriva vse kar iščemo zunaj nas. 
V knjigi delim kako se povezati s svojim srcem, kako si dopustiti čutenje, kaj vse prinaša pot dopuščanja in sprejemanja vseh delov sebe. Z vami delim svoje preobrazbe na poti spoznavanja nekaterih skritih delov sebe, ki sem jih zanikala in odrivala stran od sebe, zapise svojih prepoznav, izkušenj in čutenj ter vedenja, ki sem jih strnila v knjigo na poti v iskanju svojega bistva, na poti ponovnega spoznavanja svojega srca in sebe v celoti.V tej knjigi boste našli nepopolnost, milino, ranljivost, drugačnost, iskrenost, sočutje in ljubezen. 
Knjigo priporočam vsem, ki ste nekoč, nekdaj ali pa prav zdaj čutite, da je življenje več kot le vdih in izdih, da je življenje bitje srca, duše in medsebojne povezanosti.

Cena knjige je 22,00 eur.

Za naročilo lahko obiščete mojo v nastajanju spletno stran www.back2myheart.com ali mi pišete zasebno.