Popotnica, pisateljica, healing terapevtka,
izdelovalka energijskega nakita BIS in snovalka obredov

nazupanc@gmail.com
https://www.facebook.com/lepota.dotik
https://socnice.si
tel: 070 547 142

Nekaj o meni
Če se mi ne bi zgodila Afrika, le o čem bi pisala? Verjetno bi mi pot prekrižalo kakšno drugo na-ključ-je. Pravijo mi, da sem pogumna. Jaz pa jim odgovorim, da mogoče pa res, ampak se tega niti ne zavedam. Drugače niti ne bi znala in drugače ne bi naredila, kot sem. Vabljeni z menoj na popotovanje skozi moje petdesetletno življenje in po poteh šamanizma in magije.

Članki o avtorici: jana.si, www.misteriji.si, sensa.story.hr, www.youtube.com, www.vecer.com, www.youtube.com

Video GHANA TRIP
: https://youtube.com

trak1
trak2
trak3
trak4


Oblečena v kente

Avtobiografija mojega triletnega bivanja v Afriki, živela v plemenski skupnosti, bila priča mnogim obredom in ritualov, se srečevala z magi, šamani in spiritualnimi ženskami. Resnična zgodba, ki me je spremenila. Knjiga je bila tudi nagrajena. Knjiga je izšla leta 2019.

Slečena

Slečena, druga knjiga, prav tako avtobiografska. V njej opisujem vrnitev iz Afrike, boj z malarijo in boj za preživetje.Pot ozdravitve ni bila lahka. Izkušnja, ki me je veliko naučila, predvsem pa tega, da se nikoli ne smemo predati. Knjiga je izšla leta 2020.

Stik

Knjiga Stik opisuje vse tisto, kar je bilo v prvih dveh zamolčano. Priznam, da si nisem upala s tako podrobnimi opisi šamanskih obredov med bralce, prav tako sem sama potrebovala čas, da sem vse doživeto predelala.
V knjigi tudi najdete tri obrede, ki jih napravite takrat, ko vas pokličejo. Knjiga je izšla 2021.


Naročila knjig so možna na zgoraj omenjene kontakte.