pisateljica in predavateljica
maja@micna-cvetlicna.si
www.micna-cvetlicna.si
https://www.instagram.com/maja_micna_cvetlicna/ https://www.facebook.com/maja.kriznar.5/

Kdo je Maja –MičnaCvetlična?

Za MičnoCvetlično ponosno stojim Maja Križnar, pisateljica in predavateljica o osebnostni rasti ter učiteljica meditacije in avtogenega treninga. S kratkim opisom pa kar mentorica osebnostne rasti. Zabava me dejstvo, da v čisto vsaki situaciji, dogodku ali človeku, lahko najdem nekaj uporabnega oz. nekaj pozitivnega za svoje življenje in zabavam se, ko iščem skrite pomene, ki mi jih nosijo vsakdanje lekcije. V še večje veselje, pa mi je pisanje in govorjenje o teh lekcijah in izzivih, v katerih, sem prepričana, se boste našli mnogi.

Hvaležna sem in veselim se vsakega trenutka, ko lahko pripomorem, da se nekdo zaradi MičnoCvetličnih zapisov počuti bolje. ♥


Knjiga Izgubila sem tebe a našla sem sebe
Izgubila sem tebe a našla sem sebe, je resnična pripoved o tem, kako se da osebno krizo videti kot novo priložnost. Gre za nekakšen recept, ki pokaže, kako se pobrati nazaj po osebnem padcu in si postaviti nove temelje v svojem življenju in delovanju.  
Skozi različne situacije sem spoznavala in predelovala različne omejujoče vzorce v odnosih in karierne omejitve, pri vsem tem pa sem se velikokrat tudi pošteno zabavala. Delo na sebi je nikoli dokončana zgodba, zato ga je resnično priporočljivo spremeniti v zabavo. 
Želim pokazati, da je vedno čas za spremembe in za drugačno delovanje, le pripravljeni moramo biti zavihati rokave in se zakopati sami vase. Delo na sebi je tisto, ki nam prinese rezultate. Odkrito pa povem tudi to, da tukaj žal ni čudežne tabletke, ki bi čez noč raztopila naše težave, saj smo le mi tisti, ki lahko delujemo in odkrivamo skrite globine nas samih, ob tem pa naj ne pozabim omeniti tudi dejstva, da je VREDNO. Vsak trenutek, ki smo ga namenili sebi in svoji spremembi je bogato nagrajen in tudi o teh nagradah piše knjiga.

Elektronski priročnik – Kako iskati omejujoča prepričanja?
Prepričana sem, da so ravno naša podzavestna prepričanja tista, ki nas lahko odlično podprejo ali pa zelo ovirajo naš vsakdan. Žal je tako, da se večina ljudi pogosteje sooča z omejujočimi prepričanji in zato imate sedaj možnost, da jih raziščete in jim naredite konec za vedno.
S pomočjo elektronskega priročnika boste spodbujeni k zavestnemu soočanju z vašimi izzivi. Z vami delim svojevrsten postopek ozaveščanja in razreševanja blokad, ki sem ga oblikovala skozi leta in meni pomaga prepoznavati in odpravljati moje omejujoče vzorce. Želim pokazati, kako v sleherni neželeni situaciji in reakciji prepoznati lekcijo, ki se skriva za njo.

Naročilo knjig na: www.micna-cvetlicna.si