svetovna solo popotnica, facilitatorka holističnega zdravljenja, avtorica
izveniluzije@gmail.com
www.izveniluzije.com
www.facebook.com/izveniluzije

 

Knjiga, ki vas ne bo pustila ravnodušnih. Je plod desetletnega popotovanja solo popotnice in iskalke resnice s številnimi bizarnimi prigodami in pastmi predvsem iz amazonske divjine. ”Tako dobre knjige še nisem brala, pa sem jih kot slavista že v prvem letniku prebrala malo morje!” Je dejala lektorica knjige.

Resnična zgodba tke popotovanja znotraj različnih svetov − od kriminalcev do Indijancev, od krščanstva do šamanizma, od drog do rastlin moči, od čarovnic do preprostih ljudi, od vsakdanjega do paranormalnega. Pišejo se avanture in uvidi, ki so neustavljivo iskalko resnice pahnili na kolena in jo pripeljali do prenehanja z ubadanjem o misterijih življenja.


UJETNICA PRAGOZDA


Avtorica je kot prva belka imela priložnost živeti z indijansko družino Kogi, ki ji je v kolumbijskem gorovju predalo pomembno sporočilo namenjeno zahodnemu svetu. Pristen stik z njimi je v avtorici vzbudil željo po učenju tudi z drugimi starodavnimi plemeni, zato je postala hvaležna učenka domorodskih modrosti in učenka amazonskih rastlin. Toda v Peruju sredi pragozda se je ujela v usodno past in življenje se ji je obrnilo na glavo!
  Pozor:
Knjiga ni za vsak želodec ali um, je pa za vsako srce.  

Namenjena vsem, ki nas zanima napeto branje in ne-konvencionalno raziskovanje notranje in zunanje dimenzije sveta.

Naročilo knjige:https://www.izveniluzije.com/knjiga