Svetovalka, LifeCoach, predavateljica, pisateljica,zapisovalka dušnih energij
hvaleznostduse@gmail.com
https://www.facebook.com/hvaleznostduse
https://www.facebook.com/ines.sinko.52
https://www.instagram.com/inessinko_hvaleznostduse/

Tekom svoje življenjske poti sem spoznala, da hvaležnost ni le beseda »hvala«, ampak so v njej globine, ki se jih čuti s srcem. Hvaležnost je postala moje najmočnejše orodje, ki mi je pomagalo in mi še vedno pomaga naravnati iglo v najbolj prelomnih trenutkih mojega življenja. Je orodje, ki me ne le uravnovesi, temveč me pozlati in mi da poseben sijaj. Rodi se srečanje z mojo dušo in ljubeznijo, ki biva v meni. Tako življenje dobi veliko začetnico.
Da, poklicala me je hvaležnost in se dotaknila mojih globin. Spoznavati sem začela bistvo in ponovno navezala stik s svojo dušo. Neizmerno sem ji hvaležna za njeno brezpogojno ljubezen in brezmejno vztrajnost. Od takrat naprej je moja želja ta, da­ – z vsem, kar sem – dodam vsaj eno žarečo iskrico v vaše življenje.
Želim si, da se vsak spomni svojega sijaja in začuti lepote življenja, zato z največjim veseljem delim svoja spoznanja preko knjige, predavanj, videov in zapisov,osebnih energetskih pogovorov, individualnih energetskih dušnih zapisovin preko drugih del z vsemi, ki jih v mojo družbo pokličeta duša in srce.
Želim si, da vam drugačen pogled pričara čudovite trenutke. Naj se kopajo v miru, ljubezni in hvaležnosti. Naj vas objema vaš lasten Sij.

Članki o avtorici:
Oddaja Na vagi z Ines Šinko, Klub bodi varen in zdrav v Sloveniji

Videi z nasveti:
https://www.youtube.com

trak-1
trak-2


KNJIGA HVALA, KER SI

Knjiga HVALA, KER SI predstavlja moč hvaležnosti.
S hvaležnostjo postane življenje polno blagoslovov. Za sproženje skrivnostnega preobrata in prižig sijaja v vas in vašem življenju je nujno samo dosledno, vestno in velikodušno izrekanje ter čutenje hvaležnosti.
Hvaležnost ima moč prižiganja luči, ki sveti v vas. Moč, da monotono življenje, življenje polno trpljenja, strahu, depresije, obupa, negotovosti, krivde, nevrednosti, ljubosumja, sovraštva, besa, maščevanja, jeze, malodušja, obsojanja, skrbi, dvomov, razočaranja, razdraženosti, nepotrpežljivosti, pesimizma in dolgčasa spremeni v življenje polno zadovoljstva, upanja, optimizma, vere, navdušenja, sreče, strasti do življenja, radosti, moči, miru, hvaležnosti, ljubezni, nematerialnega in materialnega obilja ter svobode.
Tekom besedila teče tudi Zgodbica o Mali zvezdici. Je zgodbica za majhne in velike, ki zgoščeno predstavlja bistvo napisanega in vas popelje v vaš lasten svet.
Zasijte, ker to znate in si to tudi zaslužite.

Naročilo knjige: hvaleznostduse@gmail.com ali v FB/IG zasebno sporočilo.