Gabrijela Duh

pisateljica
gabrijeladuh4@gmail.com
www.facebook.com
www.instagram.com
www.najdisebe.si
 

   O AVTORICI:
Sem Gabrijela Duh, raziskovalka življenja. Če sem popolnoma odkrita v življenju nisem rada brala knjig. Moja knjiga je bilo življenje okoli mene. V obdobju otroštva, sem se zavedala, da je življenje v meni. Zunanjemu svetu sem dovolila, da spreminja moj notranji svet, saj se je bilo potrebno nekako prilagajati. Prilagajala sem se na način, kot je od mene zahtevala okolica. Sledila sem ji in s tem izgubljala sebe. Izgubila sem ljubezen do sebe. Vedno je bil pomembnejši zunanji svet, kot tisti, ki ga nosim v sebi.
Življenje mi je dajalo lekcije, ki sem jih z naporom reševala. Iz njih sem se učila in se spraševala, kaj delam narobe. Podarjena mi je bila oseba, ki mi je nastavila ogledalo. Pogled vanj je bil boleč. Spoznanje, da sem lahko samo jaz tista, ki kreira svet je bilo globoko. Bilo je popolno nasprotje tega, kar sem bila naučena.
 
slika1
slika2
slika3
slika4
slika5
slika6
slika7
slika8
slika9
slika12
slika11
 
Vesolje sem vprašala, kaj dobrega lahko prispevam temu svetu. Kako mu naj povem, da je življenje lepo, kljub vsem vzponom in padcem, ki nam jih daje življenje. Dobila sem sporočilo in napisala prvo knjigo. Z njo sem presegla sebe in zunanji svet. Vse do konca pisanja in raziskovanja mi je oseba držala prostor, da sem lahko sprejela ljubezen, ki jo nosim v sebi. Ljubezen, ki sem jo iskala v drugih.
 

SREČALA SEM TEBE, NAŠLA SEM SEBE

Knjiga je avtobiografski roman s priročnikom za osebno rast. V njem se prepletata moja življenjska zgodba in razmišljanje o življenju, ki me je pripeljalo do spoznanja ljubezni. Ljubezni, ki jo jaz in mi vsi nosimo v sebi.
Knjiga nas uči, da so vse izkušnje, ki so nam prišle na pot, tukaj z razlogom. Samo od nas je odvisno, kaj bomo z njimi naredili. Ali bomo na svet gledali kot žrtve ljudi, ki smo jih in jih srečujemo na naši poti ali bomo končno prekinili začaran krog in ugotovili, da smo zato močnejši, modrejši in nič druga kot čudovito edinstveno bitje. Knjiga nas vodi k razmišljanju, da določene izkušnje enostavno moramo doživeti, da ugotovimo , kdo smo, zakaj smo tukaj in zaživimo sebe brez strahov.

   KNJIGA ŽE KMALU NA PRODAJNIH POLICAH!

  NE SPREGLEJTE! BODITE PRVI, KI SI JO BOSTE ZAGOTOVILI!