Pisateljica
info@zgodbezasreco.si
zgodbezasreco.si
www.facebook.com/zgodbezasreco
www.instagram.com/anacertanec

 

Sem pravnica in ekonomistka, ki se ne ustraši novih izzivov. Za pisanje knjig na področju partnerskih odnosov in osebne rasti sem se odločila, ker sem začutila, da bi lahko s svojim mišljenjem in izkušnjami marsikomu olajšala eno izmed najtežjih obdobij v življenju in jim pomagala pri spoznavanju sebe in iskanju pravega partnerja zanje. Preko realnih primerov in uporabe logičnega mišljenja ljudem vsakodnevno pomagam izboljšati odnose s partnerjem in bližnjimi.

Prispevki o avtorici:
Oddaja Klepet ob kavi (https://www.youtube.com/watch?v=3T_5kTL0dA8)
Oddaja Med štirimi stenami (https://radioprvi.rtvslo.si/2019/09/med-stirimi-stenami-206/)
Revija Ona (https://onaplus.delo.si/razhod-me-je-zelo-prizadel)


(Ne)srečni konci

Knjiga bralcu nudi oporo pri soočanju z življenjem po razhodu zveze in mu pomaga pri iskanju pravega partnerja zanj. Knjiga na lahkoten način, poln zanimivih primerov, bralcu omogoči, da spozna samega sebe, sprejme dogodke iz preteklosti in srečo zaživi dalje. S to knjigo poskušam v bralcu vzbuditi zavedanje, da veličina človeka ni odvisna od tega, kako reagira v trenutku vzponov, temveč kako se sooča s padci v življenju. Ob prebiranju se bodo bralcu porodile mnoge asociacije na dogodke in občutja iz lastnega življenja. V knjigi izražam svoje mišljenje in delim prvoosebne izkušnje, bralca pa spodbujam k lastnemu razmišljanju, saj verjamem, da lahko le z razumevanjem dogodkov, ki se nam zgodijo, te dogodke sprejmemo in srečno zaživimo dalje.

POSTANI NAJBOLJŠA VERZIJA SEBE!

Interaktivni 60-stranski delovni zvezek „Postani najboljša verzija sebe!“ bralcu pomaga spoznati samega sebe ter uresničiti njegove želje in cilje. V njem je vsebovanih 13 življenjskih situacij s področja osebne rasti, kjer je nadaljevanje zgodbe odvisno od bralca. Z različnimi možnostmi nadaljevanja zgodbe je bralec spodbujen, da razmisli o njih in se odloči, katera je zanj prava. Na ta način delovni zvezek bralca pripravi na odzivanje v vsakodnevnem življenju, ki je izjemnega pomena za uspešne medosebne odnose.

Naročilo knjige:https://zgodbezasreco.si


Opozorilo: Interaktivni delovni zvezek “Postani najboljša verzija sebe!” je dosegljiv le v digitalni spletni obliki. Animacija prelistavanj velja le kot informacija o obliki izdelka po vsebini.