Ljubezensko – erotična krimi literatura: Alicia Peljhan
alicia.a.s@gmail.com
https://www.facebook.com
https://aliciapeljhan.wordpress.com
https://www.goodreads.com

“Imej sanje, trdo delaj na njihovi uresničitvi, ob tem pa uživaj v vsaki malenkosti, v vsakem koraku. Bodi strasten/-na v vsem kar počneš. Strast je ključnega pomena.”
Alicia Peljhan, Nemirni srci

Sem Alicia Peljhan, ženska, ki ljubi besede in obožuje dobre zgodbe. Popolna predanost in prvinska ljubezen, se izražata skozi moje pisanje. Tu se izgubim v neomejenem svetu karakterjev, protagonistov, scen, dogajanj in se prepustim domišljiji. Tu meje ne obstajajo, to je svet brez pravil, brez ovir … to je svet, kjer sem jaz zares lahko jaz v vsem svojem blišču v mnoštvu različnih karakterjev in doživetij. Prelepi svet domišljije. Pisati sem začela že zelo zgodaj. Ustvarjati sem pričela že v osnovni šoli. Spomnim se tistega veličastnega občutka, ki me je prevzel, ko nas je učiteljica v prvem razredu odpeljala v šolsko knjižnico. Tako majhna sem se počutila med vsemi tistimi dolgimi policami, ki so se šibile pod težo knjig. Vedoželjno in z otroškim zanosom sem se zapodila v objem skrivnostnega in neskončnega sveta knjig. Obsedenost s knjigami se je nadaljevala v srednji šoli. Vse manj sem brala, vse več pisala. In tako so se pričeli rojevati zametki romanov. Prvi, drugi in tretji. Zgodbe so vznikale, osebe so oživele, doživljale, čutile, postale del mene.

Pisalo se je leto 2001, ko sem si na glas priznala, da pa tole mešanje besed, vendarle pomeni več kot le slednje. Rodila se je želja, podeliti napisano z drugimi. 11. 10. 2001 je bil spočet moj četrti, a prvi izdan roman z naslovom Nemirni srci, ki sem ga s presledki pisala več kot 16 let. Izdan je bil 12. 9. 2018. V vseh teh letih se je roman spreminjal, zorel in oblikoval v krasno enostavno, a hkrati zapleteno zgodbo različnih karakterjev, ki vsak zase iščejo zadovoljitev, srečo, ljubezen in prostor pod širnim soncem. Roman Nemirni srci je nastal iz preproste potrebe, po podelitvi upanja o resnični ljubezni.Trenutno nastaja njegovo nadaljevanje oziroma drugi del sage o družini MéndezSanz.

Članki o avtorici:
www.si21.com, https://music24.si www.luksuz.net tejinbralnikoticek.blogspot.com, www.pinterest.com, www.slovenskenovice.si, knjiznapolicka.wordpress.com, www.si21.com,   www.mediaspeed.net, www.ekskluzivno.si

trak-1
trak-2
alicia-7


Nemirni srci: Diana Bajd je mlada na videz močna samostojna ženska z ogromno voljo do življenja, ustvarjanja in z izrazitim šestim čutom. Sama vodi manjši konjeniški ranč, na katerega pride mlad uspešen poslovnež, Gabriel Daniel Méndez García. Moški, ki za bliščem in menedžerskimi uspehi pred svetom skriva svojo pravo podobo. Njegov prihod v Diani povzroči vihar neznanih občutkov, ki njeno stisko in dvome le še povečajo. Ali bo sposobna pustiti za sabo kruto preteklost in stopiti iz očetove sence, ki jo vleče v psihični prepad? Ali bosta uspela brez strahu stopiti svoji usodi naproti in se rešiti spon ljubezenskih razočaranj in bolečine?

Naročilo knjige: https://aliciapeljhan.wordpress.com/