avtorica romanov za odrasle
a.b.kroossO@gmail.com
www.facebook.com/A.B. Krooss

 Ste že slišali za pisateljico A.B. Krooss? Za psevdonimom se skriva Slovenka, ki zelo rada potuje in ki zase pravi, da je pri pisanju svobodnejša, če ostaja anonimna. Napisala je romana krOg in Igra zaupanja o katerem si lahko več preberete v nadaljevanju. Avtorica je ena redkih, ki razbija tabu ljubezni in na nežen način spreminja togost, skrivanje in celo zanikanje. Zase pravi, da ničesar ne sodi, samo opiše odnose in njihov razvoj.

Glamurozni svet bogastva in slave je na prvi pogled plehek, površinski, okolje, kjer za ljubezen ni prostora. A najbolj strastna in zvesta ljubezen se rodi ravno tam, kjer jo najmanj pričakujemo. Ljubezenski trikotnik med lepo mlado odvetnico in slavnima nogometašema, ki sta si različna kot dan in noč, pravzaprav ni trikotnik, ampakje krog. Krog, v katerem se energija pretaka enakomerno, a silovito in izpolnjujoče. Nenavdna erotična zgodba nas popelje po ekskluzivnih lokacijah širom sveta, celo v Slovenijo, kjer se življenje in strast zajameta z veliko žlico. In vse je, kot mora biti.

Odmislite vse težave. Odmislite vse zavore. Popolno ujemanje v času in prostoru. Brez slabih misli, brez ljubosumja. Samo ljubezen, brezkompromisna in vseobsegajoča. Popolno zadovoljstvo in nasmeh na koncu prebrane knjige.

TRAK1
TRAK2

Andreja je spoštovana sodnica na Okrožnem sodišču v Ljubljani, ki se posveča samo delu in sinu Janu. Rada ima svoje življenje, ker je predvidljivo in mirno. Ko pa spozna Janovega nogometnega trenerja in jo presenetita njegova mladost in neustavljiva privlačnost, neprestano razmišlja o njem. V strahu, da si bo preveč zapletla življenje, ga odrine od sebe, a kaj kmalu ugotovi, da jo pravi zapleti šele čakajo.
Leon je uspešen odvetnik, ki za vsako ceno skriva svojo mračno preteklost. Ko izve, da ima desetletnega sina, se mu življenje postavi na glavo. Odloči se, da bo zaradi njega postal boljši človek, opustil stare navade in zapustil rodno mesto. Vendar mu preteklost sledi tesno za petami in bolj ko se je otresa, bolj prihajajo na dan mračne podrobnosti njegovih dejanj.
Knjiga Igra zaupanja vas bo ponesla v vesolje ljubezni in zaupanja, sprememb in obžalovanja, ter vas na koncu varno pripeljala nazaj na zemljo, nepoškodovane, srečne in zadovoljne.

Naročila in nakup knjig preko distributerja:
info@avrora.si in pri avtorici:
a.b.kroossO@gmail.com